UPIS RS za bolji ugođaj u Narodnom pozorištu

Izvor: Capital.ba, 15.Jan.2024, 09:07

UPIS RS za bolji ugođaj u Narodnom pozorištu

BANJALUKA – Udrženje priređivača igara na sreću u Republici Srpskoj (UPIS) je krajem prošle godine Narodnom pozorištu Republike Srpske doniralo tehničku opremu čija je vrijednost nekoliko desetina hiljada konvertibilnih maraka. foto: np.rs.ba Za nekoliko dana, tačnije 16. januara, Narodno pozorište RS će početi sa izvođenjem predstava u 2024. godini, a ljubitelji ove umjetnosti sigurno će imati bolji ugođaj. „Zahvalni smo Udruženju priređivača igara na sreću u Republici Srpskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << na donaciji tehničke opreme čija vrijednost nije zanemariva. Nama je rad dosta olakšan, a publika je dobila mogućnost za veći užitak u predstavama, u to smo se uvjerili na prethodnim predstavama koje su izvedene uz korišćenje opreme koju nam je donirao UPIS RS“, saopštili su iz Narodnog pozorišta RS. Udrženje priređivača igara na sreću u Republici Srpskoj najavilo je da će i dalje da pomaže kulturne ustanove i pojedince, ali i da pruža podršku organizacijama i pojedincima iz oblasti nauke, sporta, humanitarnim organizacijama, te socijalno ugorženim kategorijama društva. „Vjerujemo da će naša donacija pomoći Narodnom pozorištu da ima uspješniju sezonu od prethodnih i želimo im sve najbolje u 2024. godini. Kao društveno odgovorna organizacija Udruženje priređivača igara na sreću u Republici Srpskoj nastoji da doprinese zdravijem razvoju društva u gradu Banjaluci i cijeloj RS, a ulaganje i pomoć kulturi to svakako jeste. Naše opredjeljenje je da pomognemo i ustanove, talente i uspješne pojedince iz drugih oblasti, tako da ćemo i u 2024. godini nastaviti sa donacijama. Pored toga akcenat stavljamo na zaštitu ranjivih kategorija društva od prekomjernog igranja igara na sreću. Igre na sreću smatramo vidom zabave, a ne načinom da se dođe do velikog novca, jer to često vodi u pogrešnom pravcu“, saopšteno je iz UPIS RS. PR Чланак UPIS RS za bolji ugođaj u Narodnom pozorištu се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Najava događaja za utorak, 16. januar 2024. godine

Izvor: Capital.ba, 16.Jan.2024, 08:16

FOTO: Capital BANJALUKA – U 13.00 časova predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovaraće sa ambasadorom Norveške u BiH Olavom Reinertsenom. /Palata Republike, saopštenje/ BIJELJINA – U 15.00 časova ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Danijel Egić posjetiće...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.