Izvor: Beta, 03.Nov.2009, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sredu završna konferencija MMF-a i Vlade Srbije

BEOGRAD, 3. novembra 2009. (Beta) - Predstavnici Vlade Srbije i Medjunarodnog monetarnog fonda (MMF) u sredu će održati konferenciju za novinare o završetku pregovora sa tom medjunarodnom finansijskom institucijom, najavila je danas srpska Vlada.

Zvanični razgovori Vlade Srbije i MMF o drugoj i trećoj reviziji kreditnog "stend baj" aranžmna od 2,9 milijardi dolara su počeli u ponedeljak, 26. oktobra.

Odbor direktora MMF-a je 15. maja 2009. godine odobrio kreditni stend-baj aranžman sa Srbijom, koji će trajati do aprila 2011. godine.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas završni sastanak s misijom

Izvor: Danas, 02.Nov.2009, 21:50

Predstavnici misije Međunarodnog monetarnog fonda i Vlade zakazali su za danas završni sastanak u Narodnoj banci Srbije na kojem bi trebalo da budu utanačeni konačni detalji dogovora o nastavku kreditnog aranžmana vrednog ukupno 2,95 milijardi evra, saznaje Danas, što ukazuje na to da je sporazum...

Nastavak na Danas...

Završni sastanak s misijom MMF

Izvor: Capital.ba, 03.Nov.2009

BEOGRAD,  Predstavnici misije MMF-a i Vlade Srbije danas bi trebalo da utanače konačne detalje dogovora o nastavku kreditnog aranžmana vrijednog ukupno 2,95 milijardi evra. Iako su imali sastanke i tokom vikenda, delegacija iz Vašingtona se juče popodne ponovo srela sa članovima radne grupe za...

Nastavak na Capital.ba...

Vlada i MMF nastavljaju pregovore

Izvor: Vesti-online.com, 03.Nov.2009

Predstavnici Vlade Srbije i Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) nastaviće u ponedeljak razgovore na nivou tehničkih komisija, na kojima bi trebalo da budu definisane pojedinačne stavke budžeta, kao i da se razgovara o srednjoročnim i dugoročnim planovima za reformu javnog sektora...U petak je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Vlada Srbije i MMF sutra o rezultatima pregovora

Izvor: TV Avala, 03.Nov.2009

Predstavnici Vlade Srbije i misije Međunarodnog moneranog fonda (MMF) održaće sutra zajedničku konferenciju za novinare u zgradi vlade, na kojoj će biti saopšteni rezultati razgovora, saopštila je večeras vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.