U kakvom luksuzu živi Džoni Dep! (VIDEO)

Izvor: S media, 29.Sep.2011, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U kakvom luksuzu živi Džoni Dep! (VIDEO)

Kad je u pitanju životni stil holivudskih zvezda Džoni Dep je jedan od onih koji vole svoj privatni život da drže podalje od javnosti.

Ipak ovog puta je odlučio da pusti kamere u svoj dom.

Grad na vodi (FOTO)

Glumac je otvorio vrata svog luksuznog doma u Oahu magazinu In Tač i tako prvi put dopustio javnosti da zaviri u taj deo njegovog privatnog života, koji deli sa dugogodišnjom partnerkom, glumicom i pevačicom Vanesom Paradi, i njihovom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << decom Lily Rose (11) i Jackom (8).

Poznati par je iznajmio luksuzno ostrvo sa raskošnom kućom i tamo žive kada borave na Havajima. Inače, noćenje u toj rezidenciji košta 5.000 dolara. Kuća ima sedam soba, bazen, sobu za igru, bioskop i teretanu.

Najglamuroznija mesta za odmor

Šarmatni dom Vudija Alena (FOTO)

Glumac je otkrio da voli da putuje zajedno sa porodicom i istražuje nove destinacije.

(Magazin.net.hr)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zavirite u kuću Džonija Depa

Izvor: Blic, 29.Sep.2011

Iako je Džoni Dep jedan od onih koji vole svoj privatni život da drže što dalje od javnosti, pustio je kamere u svoju kuću. ..Glumac Džoni Dep otvorio je vrata svog luksuznog doma u Oahu magazinu "In Touch” i tako prvi put dozvolio svojim obožavaocima da zavire u taj deo njegovog privatnog...

Nastavak na Blic...

Pogledajte gde živi Johnny Depp

Izvor: Tracara.com, 30.Sep.2011, 11:09

Znamo da volite da zavirite u domove poznatih i slavnih i zbog toga vam danas predstavljamo dom poznatog holivudskog srcelomca Johnny Deppa (Džoni Depa).Vila koja se nalazi u Oahu ima sedam soba, bazen, sobu za igru, pozorište i teretanu. A ako ste mislili da je Johnnyju dovoljna samo ovakva kuća,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.