Pogledajte kako izgleda kuća Džonija Depa

Izvor: Dzungla.org, 30.Sep.2011, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako izgleda kuća Džonija Depa

Vila koja se nalazi u Oahu, a koju glumac deli sa pevačicom i glumicom Vanesom Paradi i decom Lili Rouz i Džekom ima sedam soba, bazen, sobu za igru, pozorište i teretanu

Holivudski glumac Džoni Dep otkrio je prvi put kako izgleda kuća u kojoj živi. Vila koja se nalazi u Oahu, a koju glumac deli sa pevačicom i glumicom Vanesom Paradi i decom Lili Rouz i Džekom ima sedam soba, bazen, sobu za igru, pozorište i teretanu.
Par je izjamio luksuzno ostrvo s raskošnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << kućom i tamo žive kad borave na Havajima. Inače, noćenje u zadnju košta 5.000 dolara, a Depova porodica tamo boravi od juna ove godine.
Glumac je za magazin “In Touch” otkrio da voli da putuje i zajedno sa porodicom istražuje nove destinacije.
- To na mene deluje umirujuće. Uživam s decom, šetamo, idemo na piknike, bez telefona koji zvoni. To je stvarno lep život- poverio je Dep.

(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.