U PETROVCU NA MLAVI IZDAJU OGROMNU KUĆU I TO POTPUNO BESPLATNO: Postoji samo jedan uslov, ali niko neće da se javi

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 18:33

U PETROVCU NA MLAVI IZDAJU OGROMNU KUĆU I TO POTPUNO BESPLATNO: Postoji samo jedan uslov, ali niko neće da se javi

Niko se nije javio.

Na društvenim mrežama pojavio se oglas u kom se besplatno izdaje kuća u blizini Petrovca na Mlavi, a autor ima samo jedan uslov – koji svi moraju ispoštovati.

Žena je pisala u ime svojih roditelja, koji izdaju kuću na selu besplatno i zauzvrat traže da se nekretnina održava. Takođe, navodi da je zabranjeno bilo kakvo tretiranje bašte.

- Moji roditelji izdaju kuću na selu za održavanje. Kuća se nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u blizini Petrovca na Mlavi i ima sve uslove za život, bunarsku vodu, veliku okućnicu sa baštom i voćnjacima, tri pomoćna objekta za životinje. U selu ima Osnovna škola, prodavnica. Kuća je blizu centra sela, ali je tako smeštena da imate svoj mir. Voleli bi da to bude porodica sa decom i kome je to potrebno i kome bi to dobro došlo. Porodica sa decom će imati prednost – pisalo je u obavi.

- Zabranjeno je tretiranje (prskanje) bašte, voćnjaka, kao i dvorišta. Ko misli da ne može da ispuni uslov molimo da se ne javljaju, jer nikada ništa nije tretirano – dodala je.

Kako dalje navodi, u jednom trenutku se jedna porodica javila, i rekla da će doći, ali se nikada nije pojavila, prenosi Telegraf.

Izvor: Srbija Danas/BizPortal/Tamara Đurđević/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.