Trinaest skrivenih stanova u aneksu Hotela Marjan

Izvor: SEEbiz.eu, 25.Feb.2016, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinaest skrivenih stanova u aneksu Hotela Marjan

SPLIT - U aneksu nedovršenog hotela "Marjan" na Zapadnoj obali, među "klasičnim" turističkim smještajnim kapacitetima, nalazi se i 13 stanova.

Postojanje takvih sadržaja izrijekom je navedeno u vještvu inženjera građevinske struke, u dijelu u kojemu opisuje zatečeno stanje cjelokupnog objekta, a koje je napravio za potrebe stečajnog postupka nad hotelijerskom tvrtkom "Adriatic" koja upravlja "Marjanom".

Budući da je namjena zastalog projekta bila i ostala >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << ugostiteljsko-turistička, izuzetno je zanimljiv podatak o postojanju stambenih jedinica u hotelskom sklopu.

Nesuđeni visokokategornik ima i 282 sobe, zatim 33 apartmana, od kojih je jedan predsjednički, na zadnjem katu ostakljenog tornja, te četiri kongresne dvorane za ukupno 2500 osoba, zatvoreni bazen...

Prema procjeni sudskog vještaka, ukupna vrijednost izvedenih radova na hotelu i njegovu aneksu iznosi 123,6 milijuna kuna.

Odluku o angažiranju građevinskog vještaka u srpnju prošle godine donijela je "Adriaticova" Skupština vjerovnika na prijedlog Zorana Miletića, stečajnog upravitelja, koji je tada iznio podatak da je za obavljene radove na hotelu "Marjan" od 2008. do 2011. godine fakturirano 260 milijuna kuna.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.