Izvor: Krediti.rs, 22.Dec.2009, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tigru plaketa za robni brend

Na ovogodišnjem izboru najboljih domaćih brendova u okviru akcije Najbolje iz Srbije, koju organizuju Ministarstvo trgovine i usluga, Privredna komora Srbije i dnevni ekonomski list “Privredni pregled” dodelili su brendu Century plaketu u kategoriji robni brend/trajna potrošna dobra.

Nastavak na Krediti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Najbolje iz Srbije" - Novak Đoković

Izvor: 24sata, 22.Dec.2009

Na konkurusu koji su organizovali Ministarstvo trgovine Srbije, Privreda komora Srbije i ekonomski dnevnik Privredni pregled u konkurenciji 150 kompanija i 200 brendova dodeljene su nagrade najboljima brendovima u 17 kategorija.

Nastavak na 24sata...

Tigru plaketa za robni brend

Izvor: Poslovni magazin, 22.Dec.2009

PLAKETA  NAJBOLJE IZ SRBIJE - BRENDU CENTURY  Na ovogodišnjem izboru najboljih domaćih brendova u okviru akcije Najbolje iz Srbije, koju organizuju Ministarstvo trgovine i usluga, Privredna komora Srbije i dnevni ekonomski list "Privredni pregled" dodelili su brendu Century plaketu ..

Nastavak na Poslovni magazin...

Novak - Najbolje iz Srbije

Izvor: NC magazin, 23.Dec.2009, 13:05

Novak Đoković proglašen je za najboljeg promotera Srbije na šestogodišnjoj dodeli nagrada "Najbolje iz Srbije". Na konkursu koji su organizovali Ministarstvo trgovine Srbije, Privreda komora Srbije i ekonomski dnevnik "Privredni pregled", u konkurenciji 150 kompanija i 200 brendova, dodeljene su...

Nastavak na NC magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Krediti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Krediti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.