Teretnjaci čekaju 3 sata na Kelebiji, Batrovcima i Šidu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2022, 06:26

Teretnjaci čekaju 3 sata na Kelebiji, Batrovcima i Šidu

Auto-moto savez Srbije upozorava vozače da će zbog radova na mostu Ćaldov vijadukt do 20. maja na deonici Sušica - Zlatibor biti zatvorene dve od tri saobraćajne trake preko mosta i da će saobraćaj biti preusmeren na devijaciju u dužini od oko 100 metara.

Jedna traka će uvek biti otvorena za saobraćaj.

Do 19. maja u periodu od 7 do 16 časova izvodiće se radovi na deonici Lajkovac - Ljig zbog čega će biti zauzete zaustavne trake u oba smera.

Do >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 15. juna u toku svetlog dela dana izvodiće se radovi na rehabilitaciji deonice Žarkovci - Putinci, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila i biće regulisan semaforskom signalizacijom i/ili ručno.

Sutra će zbog radova biti izmenjen saobraćaj na autoputu između Inđije i Stare Pazove, u zoni naplatne stanice Stara Pazova u smeru ka Beogradu. U zoni radova saobraćaj će se odvijati prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji. Do 27. maja u periodu od 7 do 17 časova izvodiće se radovi na deonici Čačak (ukrštaj sa državnim putem I B reda broj 23) - Guča. Tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Alternativni putni pravci tokom izvođenja radova su Čačak - Pakovraće, Pakovraće-Lučani, Lučani-Guča.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17:15 časova na putničkim terminalima nema zadržavanja vozila.

Na teretnim terminalima vozila čekaju 90 minuta na Horgošu i 180 minuta na Kelebiji, Batrovcima i Šidu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.