Izvor: RTS, 16.Maj.2022, 06:25

Izmene u saobraćaju zbog radova na tunelima Bancarevo, Sopot i Sarlah

"Putevi Srbije" saopštili su da će na auto-putu E-80, kod petlje Malča - Pirot istok, od 9 do 19 časova, zbog kontrole ispravnosti sistema tunelske opreme, doći do potpune obustave saobraćaja u desnim cevima tunela Bancarevo, Sopot i Sarlah.
Saobraćaj će se obavljati dvosmerno kroz leve cevi tunela.
Na auto-putu E-75, u zoni naplatne stanice Stara Pazova, u smeru ka Beogradu, za 17. maj najavljena je izmena režima saobraćaja zbog rekonstrukcije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << čeone naplatne stanice.
Saobraćaj će se obavljati prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.
Na deonici Padej - Sajan, od danas do 21. maja planirano je redovno održavanje, uz naizmenično propuštanje vozila i semaforsku signalizaciju.
Na auto-putu E-75, kod petlje Mali Požarevac - naplatna rampa Beograd, danas je od 9 do 16 časova planirano košenje trave u srednjem pojasu, radovi pored bankina i na putnom zemljištu.
Za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka.  

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Teretnjaci čekaju 3 sata na Kelebiji, Batrovcima i Šidu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2022

Auto-moto savez Srbije upozorava vozače da će zbog radova na mostu Ćaldov vijadukt do 20. maja na deonici Sušica - Zlatibor biti zatvorene dve od tri saobraćajne trake preko mosta i da će saobraćaj biti preusmeren na devijaciju u dužini od oko 100 metara...Jedna traka će uvek biti otvorena za...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.