Izvor: Danas, 29.Avg.2023, 14:53

Svetlana Bojković: Nećemo dozvoliti da se ubija identitet grada i njegovih stanovnika (VIDEO)

“Nije još gotovo”, mogla bi da glasi poruka današnje konferencije za novinare organizovane na uglu ulica Kralja Milana i Svetozara Markovića povodom rušenja zgrada od velike važnosti na Slaviji, na kojoj je govorila i Svetlana Bojković.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Rade Milić: “Želeo bih da poručim Dekiju Stankoviću da se vrati onome što je bio, Beograđanin i delija, da ne sluša ljude koji ne misle dobro ni Beogradu ni Srbiji”

Izvor: Danas, 29.Avg.2023

“Nije još gotovo”, mogla bi da glasi poruka konferencije za novinare organizovane na uglu ulica Kralja Milana i Svetozara Markovića povodom rušenja zgrada na Slaviji a na kojoj su govorili istoričar umetnosti Marko Bogdanović, glumica Svetlana Ceca Bojković i Rade Milić predsednik Uravnog...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.