Stefanović: Čini mi se da usporava istraga ubistva Ivanovića

Izvor: SEEbiz.eu, 21.Jan.2018, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Čini mi se da usporava istraga ubistva Ivanovića

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović kazao je da mu se čini da se usporava istraga o ubistu Olivera Ivanovića i da se nada da taj proces neće biti "upropašćen i namerno vođen u pogrešnom smeru".

Stefanović je rekao je prištinska strana jasno kazala da se srpskim istražnim organima neće dozvoliti učešće u istrazi.

"Mi do sada nemamo zvaničnu razmenu podataka i nismo zvanično dobili informacije od istražnih organa", kazao >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << je Stefanović za Televiziju Pink.

On je dodao da bi voleo da pronađu bilo šta što bi otkrilo počinioce, ali da poruke ne ohrabruju.

"Čini mi se kao da se istraga usmerava u pravcu da se usporava ili da se nedovoljno brzo opšte postupa po svim tragovima. Imali smo mnogo dezinformacija", kazao je Stefanović.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.