Stefanović: Čini mi se da usporava istraga ubistva Ivanovića

Izvor: N1 televizija, 21.Jan.2018, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Čini mi se da usporava istraga ubistva Ivanovića

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović kazao je da mu se čini da se usporava istraga o ubistu Olivera Ivanovića i da se nada da taj proces neće biti "upropašćen i namerno vođen u pogrešnom smeru".

Stefanović je rekao je prištinska strana jasno kazala da se srpskim istražnim organima neće dozvoliti učešće u istrazi.

"Mi do sada nemamo zvaničnu razmenu podataka i nismo zvanično dobili informacije od istražnih organa", kazao je Stefanović >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << za Televiziju Pink.

On je dodao da bi voleo da pronađu bilo šta što bi otkrilo počinioce, ali da poruke ne ohrabruju.

"Čini mi se kao da se istraga usmerava u pravcu da se usporava ili da se nedovoljno brzo opšte postupa po svim tragovima. Imali smo mnogo dezinformacija", kazao je Stefanović.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanoviću "se čini da se istraga usporava"

Izvor: B92, 21.Jan.2018

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović kazao je da mu se čini da se usporava istraga o ubistvu Olivera Ivanovića...On je rekao i da se nada da taj proces neće biti "upropašćen i namerno vođen u pogrešnom smeru"...Stefanović je za televiziju Pink rekao je prištinska strana...

Nastavak na B92...

Stefanović: Čini mi se da usporava istraga ubistva Ivanovića

Izvor: SEEbiz.eu, 21.Jan.2018

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović kazao je da mu se čini da se usporava istraga o ubistu Olivera Ivanovića i da se nada da taj proces neće biti "upropašćen i namerno vođen u pogrešnom smeru"...Stefanović je rekao je prištinska strana jasno kazala da se srpskim...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.