Stefanoviću se čini da se istraga usporava

Izvor: B92, 21.Jan.2018, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanoviću "se čini da se istraga usporava"

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović kazao je da mu se čini da se usporava istraga o ubistvu Olivera Ivanovića.

On je rekao i da se nada da taj proces neće biti "upropašćen i namerno vođen u pogrešnom smeru".

Stefanović je za televiziju Pink rekao je prištinska strana jasno kazala da se srpskim istražnim organima neće dozvoliti učešće u istrazi.

"Mi do sada nemamo zvaničnu razmenu podataka i nismo zvanično dobili informacije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od istražnih organa", kazao je on.

Ministar i funkcioner SNS je dodao da bi voleo da pronađu bilo šta što bi otkrilo počinioce, ali da poruke ne ohrabruju.

"Čini mi se kao da se istraga usmerava u pravcu da se usporava ili da se nedovoljno brzo opšte postupa po svim tragovima. Imali smo mnogo dezinformacija", kazao je Stefanović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.