Sredstva za lečenje Marine Kovačev usmerena u dobrotvorne svrhe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2018, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sredstva za lečenje Marine Kovačev usmerena u dobrotvorne svrhe

Pomoću donacije porodice preminule novinarke Marine Kovačev Domu Zdravlja u Bečeju je obezbeđena savremena kabina za merenje sluha, kao i portabilni ultrazvuk koji omogućava najsavremeniju dijagnostiku u otkrivanju oboljenja sluha.

Za lečenje Marine Kovačev se ceo Bečej brinuo, kada joj je to bilo najpotrebnije, kroz razne humanitarne akcije su se prikupljala sredstva, kako bi nastavili njeno lečenje u Istanbulu.

Nažalost, njena bolest je bila jača od života. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Sredstva koja su prikupljena za njeno lečenje, porodica preminule devojke će usmeriti na dobrotvorne svrhe.

"Kabina za merenje sluha pomaže u utvrđivanju stepena i tipa nagluvosti, različitih neurodegenerativnih oboljenja ili sumnje na postojanje tumora. A portabilni ultrazvuk će se koristiti u službi Hitne medicinske pomoći", kaže Ankica Vasić, specijalista urgentne medicine, Dom Zdravlja, Bečej.

Marina Kovačev je bila jedna od osnivača "Bečejskog udruženja mladih".

Učestvovala je u raznim humanitarnim akcijama i različitim akcijama za omladinu.

Za njenu uspomenu u okviru fondacije porodica će i te projekte podržavati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.