Spajić: U trezoru 600 miliona evra

Izvor: Capital.ba, 28.Sep.2021, 13:37

Spajić: U trezoru 600 miliona evra

PODGORICA – U državnom trezoru Crne Gore se na kraju septembra nalazi oko 600 miliona evra, saopštio je ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić. foto: pixabay On je na konferenciji za novinare rekao da su na dan imenovanja u trezoru zatekli 120 miliona evra, dok su na dan prije dospijevanja sredstava iz obveznica imali 50 ili 60 miliona evra. “Državni dug koji smo zatekli na nivou od 103 odsto bruto domaćeg proizvoda /BDP/ projektovan je da se smanji na nivo od 78 odsto”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << naveo je Spajić. On je dodao da je deficit koji su zatekli od 11 odsto BDP-a smanjen na nivo od tri odsto. Spajić je podsjetio da je Crna Gora u posljednjih 13 godina u svakoj godini zabilježila deficit budžeta, u prosjeku pet odsto godišnje. Srna Чланак Spajić: U trezoru 600 miliona evra се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Spajić predstavio "Maršalov plan" za Crnu Goru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2021

U državnom trezoru Crne Gore se na kraju septembra nalazi oko 600 miliona evra, saopštio je crnogorski ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić, dodajući da su na dan imenovaja nove vlade krajem prošle godine u trezoru zatekli oko 120 miliona evra...On je na današnjoj konferenciji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.