Izvor: Blic, 04.Jan.2019, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA NESREĆA KOD NOVOG SADA Poginule dve osobe, troje teško povređenih!

Dve osobe su poginule, a tri zadobile teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 12.15 časova u ataru sela Budisava kod Novog Sada.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Težak udes kod Novog Sada, dvoje poginulo

Izvor: RTS, 04.Jan.2019

Dve osobe su poginule a tri osobe su povređene u sudaru "audija" i "sitroena" na putu Novi Sad – Titel, kod sela Budisave. . Nesreća se dogodila oko 12 časova, na putu između Šajkaša i Budisave...Uzrok još nije zvanično...

Nastavak na RTS...

Dve osobe poginule, tri povređenje u udesu kod Novog Sada

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jan.2019

Dve osobe su poginule, a tri povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u selu Budisava kod Novog Sada, rečeno je Tanjugu u MUP-u...Kako kažu, u saobraćajnom udesu učestvovala su dva vozila, a uviđaj je u toku...Pojedini mediji prenose da je došlo do direktno sudara Audija i Sitroena,...

Nastavak na Vesti-online.com...

STRAVIČNA NESREĆA KOD NOVOG SADA Poginule dve osobe, troje teško povređeno!

Izvor: Blic, 04.Jan.2019

Dve osobe su poginule, a tri zadobile teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 12.15 časova na putu između Budisave i Šajkaša.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.