Dve osobe poginule, tri povređenje u udesu kod Novog Sada

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jan.2019, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe poginule, tri povređenje u udesu kod Novog Sada

Dve osobe su poginule, a tri povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u selu Budisava kod Novog Sada, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Kako kažu, u saobraćajnom udesu učestvovala su dva vozila, a uviđaj je u toku.

Pojedini mediji prenose da je došlo do direktno sudara Audija i Sitroena, a da su na licu mesta preminule dve osobe iz Audija, dok su vozač i dve osobe iz Sitroena povrednjene.

Oni su, kako navode mediji, prevezeni u bolnicu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Budisava: Dve osobe poginule, tri povređene u udesu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jan.2019

Dve osobe su poginule, a tri povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u selu Budisava kod Novog Sada, rečeno je Tanjugu u MUP-u...Kako kažu, u saobraćajnom udesu učestvovala su dva vozila, a uviđaj je u toku...Tri povređene osobe su primljene u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.