Budisava: Dve osobe poginule, tri povređene u udesu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jan.2019, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budisava: Dve osobe poginule, tri povređene u udesu

Dve osobe su poginule, a tri povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u selu Budisava kod Novog Sada, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Kako kažu, u saobraćajnom udesu učestvovala su dva vozila, a uviđaj je u toku.

Tri povređene osobe su primljene u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. Povređeni su M. J. (59), M. N. (35) i M. S. (51).

U saopštenju Kliničkog centra se navodi da je trenutno dijagnostika u toku, a pacijenti su hemodinamski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stabilni i van životne opasnosti.

Pojedini mediji prenose da je došlo do direktno sudara Audija i Sitroena, a da su na licu mesta preminule dve osobe iz Audija, dok su vozač i dve osobe iz Sitroena povređene.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI SAD: Dve osobe poginule, tri teško povređene!

Izvor: Večernje novosti, 04.Jan.2019

U Budisavi kod Novog Sada sudarili su se „audi“ i „sitroen“. Na mestu su preminule dve osobe iz „audija“, dok su vozač i dve osobe iz „sitroena“ teško povređene DVE osobe su poginule, a tri su teško povređene u saobraćajnoj nesreći u Budisavi kod Novog Sada....

Nastavak na Večernje novosti...

UDES KOD SMEDEREVA: Sudar kombija i automobila, troje povređeno

Izvor: Večernje novosti, 04.Jan.2019

Tri osobe povređene su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila posle 14,00 časova na regionalnom putu Smederevo-Požarevac, kod Železare Smederevo Tri osobe povređene su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila posle 14,00 časova na regionalnom putu Smederevo-Požarevac, kod...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.