Težak udes kod Novog Sada, dvoje poginulo

Izvor: RTS, 04.Jan.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udes kod Novog Sada, dvoje poginulo

Dve osobe su poginule a tri osobe su povređene u sudaru "audija" i "sitroena" na putu Novi Sad – Titel, kod sela Budisave.
Nesreća se dogodila oko 12 časova, na putu između Šajkaša i Budisave.

Uzrok još nije zvanično saopšten, ali kako se pretpostavlja, do nesreće je došlo kada je vozač "audija" u toku preticanja izgubio kontrolu zbog leda na tom delu puta i nije mogao da se vrati >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u svoju traku.
Vozač i suvozač su poginuli, a troje putnika iz "sitroena", koji se kretao svojom trakom, povređeno je.
Povređeni su M. J. (59), M. N. (35) i M. S. (51). Primljeni su u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. Zadobili su teške telesne povrede.
U saopštenju Kliničkog centra se navodi da su pacijenti hemodinamski stabilni i van životne opasnosti. Jedna pacijentkinja je operisana.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Težak udes kod Novog Sada, dvoje poginulo, ima povređenih

Izvor: B92, 04.Jan.2019

Novi Sad -- Dve osobe su poginule u sudaru "audija" i "sitroena" na putu Novi Sad – Titel, kod sela Budisava, saopštio je MUP. Tri osobe su povređene...Nesreća se dogodila oko 12 časova, na putu između Šajkaša i Budisave...Dve osobe su stradale, a ima i povređenih...Istraga je u toku.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.