Izvor: Nezavisne Novine, 17.Dec.2014, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP za reforme, uz poštivanje Ustava

BANJALUKA - Socijalistička partija /SP/ spremna je da učestvuje u kreiranju politika koje će dovesti do reformi potrebnih za evropski put BiH, ali uz poštivanje njenog Ustava i uvažavanje njene unutrašnje strukture, rekao je predsjednik SP-a Petar Đokić tokom razgovora sa otpravnikom poslova Delegacije EU u BiH Rencom Davidijem.

Đokić je rekao da je potrebno ubrzano raditi na unapređenju procesa evropskih integracija i jačanju ekonomije u Republici Srpskoj i BiH, saopšteno >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je iz SP-a.

On je podsjetio da SP u svojoj Platformi o političkom djelovanju, kao prioritete, između ostalog, definiše razvoj ekonomije, jačanje socijalne uloge društva i napredak na putu ka EU.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.