Ruske uzvratne mere protiv Zapada otvaraju perspektivu srpskom izvozu

Izvor: Vostok.rs, 08.Avg.2014, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruske uzvratne mere protiv Zapada otvaraju perspektivu srpskom izvozu

08.08.2014. - Poslati upiti u sve opštine

Uzvratne ekonomske mere, koje je Rusija uvela protiv nekih država „otvaraju ogromnu perspektivu srpskom izvozu“, izjavio je danas predsednik Privredne komore Srbije Željko Sertić.

Prema njegovim rečima, „rusko tržište je otvoreno za isporuke, prvenstveno šljive i drugih poljoprivrednih proizvoda, kao i mlečnih i konditerskih proizvoda“. Sertić je pozvao srpske proizvođače poljoprivrednih proizvoda da aktiviraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << svoj potencijal i saopštio da je PK već poslala upite u sve opštine, kako bi se sastavio spisak kompanija koje imaju mogućnosti da isporučuju robu na rusko tržište.

Izvor: Glas Rusije    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.