Radulović: Konsultovao sam se sa Vladom oko ukidanja SIEPE

Izvor: Blic, 15.Nov.2013, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radulović: Konsultovao sam se sa Vladom oko ukidanja SIEPE

- Ministarstvo privrede se konsultovalo sa ostatkom Vlade oko ukidanja SIEPE - rekao je ministar privrede Saša Radulović na konstataciju da Vlada nije imala informaciju o gašenju ove Agencije za strana ulaganja.

- Ministarstvo je predlogom budžeta za 2014 predvidelo gašenje SIEPE. Budžetom su predviđena sredstva za deo prvog kvartala, zatim za zatvaranje ove agencije i prebacivanje dela njenih zaposlenih u ministarstvo privrede- rekao je Radulović na konferenciji za novinare >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Vladi Srbije.

On je dodao da će subvenija po radnom mestu biti isplaćivana za već ugovorene investitiore.

Na pitanje kako tumači činjenicu da bi u Ministarstvu finansija ipak trebalo da bude sredstava za ovakve nove subvencije u 2014. Radulović je rekao “ ne znam za taj deo, moguće da o tome postoje razgovori”.

On je istakao da nije bilo žučne rasprave između njega i potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića povodom njegovih navoda u ukidanju SIEPE i subvencija.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.