Radovan Jelašić se vraća u NBS?

Izvor: B92, 13.Sep.2012, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovan Jelašić se vraća u NBS?

Beograd -- Guvernerka Tabaković je saglasna sa predlogom da, ako nema zakonskih prepreka mesto predsednika Izvršnog odbora NBS zauzme Radovan Jelašić, pišu Novosti.

Najava ministra finansija i privrede Mlađana Dinkića da će kandidat za predsednika Izvršnog odbora Narodne banke Srbije biti nekadašnji guverner Centralne banke Radovan Jelašić izazvala je veliku pažnju javnosti.

Kako je “Novostima” potvrđeno u Narodnoj banci Srbije, prethodnih dana vodili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su se razgovori o mogućoj kandidaturu Radovana Jelašića za mesto predsednika Izvršnog odbora centralne banke.

"Guverner NBS saglasna je sa predlogom da, ako za to nema zakonskih prepreka, Jelašić postane predsednik Izvršnog odbora, a imajući u vidu njegovo veliko iskustvo u vođenju monetarne politike", kažu u centralnoj banci.
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić,   Kandidatura Srbije

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radovan Jelašić se vraća u NBS?

Izvor: Capital.ba, 13.Sep.2012

BEOGRAD, Guverner NBS Jorgovanka Tabaković je saglasna sa prijedlogom da, ako nema zakonskih prepreka mjesto predsjednika Izvršnog odbora NBS zauzme Radovan Jelašić. Najava ministra finansija i privrede Mlađana Dinkića da ..

Nastavak na Capital.ba...

Radovan Jelašić se vraća u NBS?

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Sep.2012

Guverner Jorgovanka Tabaković saglasna je sa predlogom da, ako nema zakonskih prepreka mesto predsednika Izvršnog odbora NBS zauzme Radovan Jelašić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Radovan Jelašić se vraća u NBS?

Izvor: Telegraf.rs, 13.Sep.2012

Guvernerka Jorgovanka Tabaković složila se da ako nema zakonskih prepreka, mesto predsednika Izvršnog odbora NBS zauzme jedan od njenih prethodnika na tom mestu

Nastavak na Telegraf.rs...

Radovan Jelašić se vraća u NBS?

Izvor: S media, 13.Sep.2012

Najava ministra finansija i privrede Mlađana Dinkića da će kandidat za predsednika Izvršnog odbora Narodne banke Srbije biti nekadašnji guverner Centralne banke Radovan Jelašić izazvala je veliku pažnju javnosti...Kako je “Novostima” potvrđeno u Narodnoj banci Srbije, prethodnih dana vodili...

Nastavak na S media...

Radovan Jelašić predsednik Izvršnog odbora NBS?

Izvor: GdeInvestirati.com, 13.Sep.2012

U Narodnoj banci Srbije potvrđeno da je bilo razgovora o predlogu ministra finansija i privrede Mlađana Dinkića da nekadašnji guverner Radovan Jelašić bude predložen za predsednika Saveta guvernera. Opširnije..

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Jorgovanka nije protiv Jelašića

Izvor: Večernje novosti, 13.Sep.2012

NAJAVA ministra finansija i privrede Mlađana Dinkića da će kandidat za predsednika Izvršnog odbora Narodne banke Srbije biti nekadašnji guverner Centralne banke Radovan Jelašić izazvala je veliku pažnju javnosti. Kako je “Novostima” potvrđeno u Narodnoj banci Srbije, prethodnih dana vodili...

Nastavak na Večernje novosti...

O rebalansu budžeta 18. septembra

Izvor: Kurir, 14.Sep.2012, 16:29

Primena programa treba da donese uštedu od 26 milijardi dinara u poslednjem kvartalu ove godine i 120 milijardi dinara u narednoj godini..BEOGRAD - Predlog rebalansa budžeta i zakona iz paketa propisa za stabilizaciju javnih finansija, kao i predlog za izbor viceguvernera NBS, biće na dnevnom redu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.