Izvor: Economy.rs, 04.Feb.2011, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privreda - žrtva sindikalnih apetita i nerealnih obećanja ministara

Unija poslodavaca Srbije upozorava Vladu Republike Srbije i širu javnost da privreda u Republici Srbiji više ne može punjenjem budžeta da finansira nerealna povećanja zarada u javnom sektoru u situaciji kada je u 2010. prosečna neto zarada u privredi bila 29 587 dinara, a prosečna neto zarada u javnom sektoru 38.885 din.

Nastavak na Economy.rs...






Povezane vesti

Privreda nema od čega da izdržava javni sektor

Izvor: Blic, 05.Feb.2011, 01:05

Unija poslodavaca Srbije upozorava Vladu da srpska privreda više ne može punjenjem budžeta da finansira nerealna povećanja zarada u javnom sektoru, i to u situaciji kada je prosečna zarada u privredi 29.587 dinara, a prosečna zarada u javnom sektoru 38.885 dinara...- Za trenutno stanje u kome delovi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Economy.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Economy.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.