Prioriteti vlade: Privlačenje investicija, smanjenje nezaposlenosti...

Izvor: Studio B, 28.Dec.2015, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prioriteti vlade: Privlačenje investicija, smanjenje nezaposlenosti...

Prioriteti Vlade Srbije u sledećoj godini biće rad na još većem privlačenju investicija i otvaranju novih radnih mesta, a cilj je smanjenje nezaposlenosti na 15 sa sadašnjih 17,6 odsto, izjavio je premijer Aleksandar Vučić.

Moramo da nastavimo reforme koje, na svu sreću, više nisu pitanje isključivo ekonomskog opstanka već i nastavka ubrzanog razvoja, koji će nam omogućiti da stignemo države koje su nam daleko odmakle dok smo mi stajali u mestu ili nazadovali, napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je Vučić u glasilu Srpske napredne stranke.

Dve hiljade petnaesta, kaže Vučić, bila je godina rada i truda za Srbiju, a 14. decembar, kada su otvorena poglavlja sa EU, možda i najrevolucionarniji datum u novijoj srpskoj istoriji.

Srbija je posle 200 godina lutanja stigla u Evropu, gde joj je i mesto, poručio je Vučić i obećao građanima Srbije da će svaka naredna godina biti sve bolja od prethodne.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.