Pojačan intenzitet saobraćaja, na granicama gužva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jul.2019, 07:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan intenzitet saobraćaja, na granicama gužva

Na auto putevima i glavnim magistralnim putevima koji vode Makedoniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Mađarskoj pojačan je intenzitet saobraćaja, a na graničnim prelazima, na putničkim terminalima, ima zadržavanja i to najviše na Horgošu, na ulazu u Srbiju - sat vremena.

Prema poslednjim informacijma Uprave granične Policije na Horgošu na izlazu iz zemlje za putnička vozila nema zadržavanja.

Na Batrovcima na ulazu u zemlju zadržavanje je 40 minuta, na izlazu 20 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << minuta.

Na GP Gradina na izlazu iz Srbije zadržavanje je 10 minuta, dok na ulazu nema zadrzavanja.

Na GP Preševo na izlazu iz zemlje zadržavanje pola sata, dok na ulasku u zemlju nema zadržavanja.

Što se tiče teretnih terminala na GP Horgoš se na izlazu i zemlje čeka tri sata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Nova smena turista, putujte ili rano ujutru ili uveče

Izvor: Blic, 19.Jul.2019

Tokom predstojećeg vikenda očekuje se još jedna smena turista zbog čega će na putevima biti veći broj vozila, saopštio je AMSS, uz savet vozačima da na put krenu u ranim jutarnji ili kasnim popodnevnima satima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.