Izvor: Danas, 22.Feb.2010, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje Međunarodni sajam turizma

Jedna od pet najposećenijih manifestacija na Beogradskom sajmu - Međunarodni sajam turizma počinje sutra i traje do 28. februara. Na njemu će, kao i svake godine učestvovati sve najveće domaće turističke agencije, ali od ukupno 851 izlagača iz 41 zemlje biće i onih koji svoju turističku ponudu prvi put predstavljaju u Srbiji, poput Španije, Perua, Hrvatske.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Sajmu turizma od 24. do 28. februara 850 izlagača (VIDEO)

Izvor: EMportal, 22.Feb.2010

Na 32. međunarodnom sajmu turizma koji se održava od 24. do 28. februara učestvovaće 850 izlagača iz 41 zemlje, rekao je Nikola Andrić iz Beogradskog sajma.

Nastavak na EMportal...

Dinkić sutra otvara Medjunarodni sajam turizma

Izvor: S media, 23.Feb.2010, 15:38

Na 32. Medjunarodnom sajmu turizma u Beogradu učestvovaće 850 izlagača iz 41 zemlje, a sutra će ga svečano otvoriti potpredsednik Vlade Srbije i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mladjan Dinkić. ..Na sajmu, koji će trajati pet dana, Španija i SAD će prvi put predstaviti turističke potencijale,...

Nastavak na S media...

Počinje Madjunarodni sajam turizma

Izvor: S media, 23.Feb.2010

Na Beogradskom sajmu sutra počinje Medjunarodni sajam turizma, koji će trajati do 28. februara, a otvoriće ga ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mladjan Dinkić. ..Na sajmu će, kako je najavljeno, učestvovati oko 850 izlagača, iz zemlje i inostranstva, koji će se predstaviti na celoj raspoloživoj...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.