PAŽNJA! Ako prepoznate OVIH 7 ZNAKOVA, možda ste u opasnosti da izgubite posao

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAŽNJA! Ako prepoznate OVIH 7 ZNAKOVA, možda ste u opasnosti da izgubite posao

Postoji mnogo razloga zbog kojih biste mogli da pomislite da ste u opasnosti da izgubite posao, ali nemaju baš svi veze sa tim da li ste loš radnik

Prvo ubeđujete sebe da ste paranoični, ali na kraju se ispostavi da ste bili u pravu. Postoji mnogo razloga zbog kojih biste mogli da pomislite da ste u opasnosti da dobijete otkaz,  ali nemaju baš svi veze sa tim da li ste loš radnik.

Ponekad su svi potezi koji se tiču vašeg zaposlenja napravljeni iza kulisa, a da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zapravo niste baš svesni toga.

Šta god da je razlog, što pre shvatite da se nešto događa, više vremena ćete imati za svoju sledeću avanturu.

Ako mislite da vam se pozicija "drma", ovih 7 signala bi moglo da vam ukaže na to da li ste u pravu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ovo je 7 znakova da ste u opasnosti da IZGUBITE POSAO

Izvor: Blic, 24.Okt.2019, 10:38

Prvo ubeđujete sebe da ste paranoični, ali na kraju se ispostavi da ste bili u pravu. Postoji mnogo razloga zbog kojih biste mogli da pomislite da ste u opasnosti da dobijete otkaz, ali nemaju baš svi veze sa tim da li ste loš radnik.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.