Otvoren Sajam nameštaja na Beogradskom sajmu

Izvor: Beta, 10.Nov.2014, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren Sajam nameštaja na Beogradskom sajmu

BEOGRAD, 6. novembra 2014. (Beta) - Medjunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije i Medjunarodna izložba mašina, alata i repromaterijala za drvnu industriju otvoreni su u ponedeljak na Beogradskom sajmu i trajaće do 16. novembra.

Na sajmu učestvuje oko 300 domaćih i stranih izlagača, od čega 100 dolazi iz 15 zemalja - Austrije, Nemačke, Italije, Češke, Turske, Poljske, Grčke, Kine, Rumunije, Bugarske, BiH, Makedonije, Slovenije, Hrvatske i Crne Gore.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Beta <<
Sajam je otvorio vršilac dužnosti predsednika Privredne komore Srbije Milivoje Miletić koji je istakao da je prošle godine drvna industrija Srbije izvezla robu u vrednosti 500 miliona dolara, a procene su da izvoz te privredne grane može da bude udvostručen.

Prema njegovim rečima, to je moguće ako se poveća prodaja na tržišu Ruske Federacija, što će podsticati Privredna komora Srbije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.