Osniva se srpsko-mađarski investicioni fond?

Izvor: Capital.ba, 05.Okt.2019, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osniva se srpsko-mađarski investicioni fond?

BEOGRAD – Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je u Srbiji sa predsjednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom i predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Dominantna tema susreta trojice državnika bila je saradnja u regionu i dinamičniji razvoj bilateralnih odnosa Mađarske, Srbije i Republike Srpske. Poseban naglasak, kako saznaje Srna, stavljen je na mogućnost saradnje u izgradnji energetskih infrastruktrnuh objekata, ali i na to kako bi Republika Srpska i Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << mogle iskrotistii benefite i pomoć koje pruža Mađarska u okviru projekta “Susjedska pomoć”. Ta vrsta pomoći odnosi se posebno na razvoj farmerske proizvodnje u Srbiji i Republici Srpskoj koja bi bila stimuilisana i kroz nabavku mehanizacije po vrlo povoljnim uslovima. Razgovarano je o i formiranju srpsko-mađarskog investicionog fonda za podršku malim preduzetnicima u realnom serktoru u Srbiji i Republici Srpskoj. Dodik, Orban i Vučić razgovarali su i o evropskoj perspektivi ovog regiona, s naglaskom na činjenicu da Mađarska treba predložiti ime novog evropskog komesara za proširenje Evropske unije. Srna Чланак Osniva se srpsko-mađarski investicioni fond? се појављује прво на INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik Vučić se u Beogradu sastao sa Orbanom i Dodikom

Izvor: Večernje novosti, 05.Okt.2019

Mediji u BiH navode da je dominantna tema susreta trojice državnika bila saradnja u regionu i dinamičniji razvoj bilateralnih odnosa Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik i premijer Mađarske Viktor Orban sastali su se danas u Srbiji.Mediji...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.