Izvor: Danas, 03.Maj.2023, 09:37

Oglasila se policija povodom pucnjave ispred osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru

Pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu prijavljeno je da je jutros u 8.40 časova u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru došlo do pucnjave.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U pucnjavi u osnovnoj školi u Beogradu ubijeno osmoro dece i radnik obezbeđenja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2023

U pucnjavi koja se dogodila jutros u beogradskoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" stradalo je osmoro dece i pripadnik obezbeđenja, potvrdio je MUP. Šestoro dece i jedan nastavnik su ranjeni i zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj. Učenici koji su ubijeni ili ranjeni su uzrasta 13 i 14 godina....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

„Krvavo jutro u Srbiji“: Regionalni mediji o pucnjavi u OŠ „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu

Izvor: Danas, 03.Maj.2023

Jutros oko 08.40 časova došlo je do pucnjave kod osnovne škole na Vračaru, kako je javio reporter Danasa. Svi regionalni mediji izvestili su o pucnjavi, stavljajući ga kao glavu vest.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.