Oglas je ponovo aktivan! Italija prodaje kuće za JEDAN DOLAR, a nema nikakvih dodatnih uslova!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2020, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglas je ponovo aktivan! Italija prodaje kuće za JEDAN DOLAR, a nema nikakvih dodatnih uslova!

Još jedan bajkoviti italijanski grad prodaje kuće za 1 evro, odnosno oko 1,11 dolara, kako bi privukao kupce.

Italijanski grad Bizača je najnoviji koji nudi kuće za 1 evro, a ovaj put ne postoji minimum koji treba da potrošite na renoviranje.

Još jedan bajkoviti italijanski grad prodaje kuće za 1 evro, odnosno oko 1,11 dolara, kako bi privukao kupce koji su spremni da se presele i ulože u renoviranje. Bizača se nalazi u južnoj regiji Kampanije, na nešto više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 80 kilometara od Napulja. Ponudili su 90 kuća za 1 dolar.

Bizaču je jako pogodila emigracija, kao i niz zemljotresa davne 1980. godine.

- Ovde se suočavamo sa vrlo posebnom situacijom - izjavio je zamenik gradonačelnika tog grada Frančesko Tartelja.

📸 Foto di @borgoreporter — Buongiorno a tutti voi amanti dei piccoli centri d’Italia! Iniziamo la giornata in Campania a Bisaccia! Siete mai stati qui? 🏘 --- Foto selezionata da 👨‍💻 @acareddu — Segui 👉 @borghi.italiani e scopri con noi i Borghi più belli d'Italia 🇮🇹 --- Tag 🔖 #yallersitalia #borghiitaliani --- #bisaccia #avellino #campania #ilikeitaly #whatitalyis

A post shared by Borghi Italiani 🇮🇹 (@borghi.italiani) on Nov 6, 2018 at 3:08am PST

- Pustoš se širi najstarijim delom sela. Napuštene kuće su stacionirane jedna pored druge duž istih puteva. Neke čak imaju i zajednički ulaz. Pozivamo porodice, grupe prijatelja, rođaka, ljude koji se poznaju ili investitore da udruže snage. Ohrabrujemo ih da kupe više od jedne kuće kako bi zaista imali uticaja i udahnuli novi život ovde - izjavio je zamenik gradonačelnika tog grada Frančesko Tartalja.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je grad u Italiji preplavio tržište kućama od 1 dolara, nadajući se da će oživeti zajednice u kojima žive. Neki su čak ponudili i poreske olakšice kako bi stimulisali doseljenike.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Italiji se ponovo prodaju kuće za 1 evro, ovaj put nema dodatnih uslova

Izvor: Kamatica.com, 28.Jan.2020

Još jedan bajkoviti italijanski grad prodaje kuće za 1 evro, odnosno oko 1,11 dolara, kako bi privukao kupce..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.