Izvor: Danas, 29.Mar.2023, 21:19

„Odluka koja bez posla ostavlja 16.000 ljudi“: Sindikalci ušli na sednicu Nadzornog odbora EPS-a, prete štajkom štrajk

Predstavnici dela Sindikata radnika EPS-a koji predvodi bivši predsednik Milan Đorđević (organizacija se svojevremeno podelila na dva dela koja se pred sudom bore za legitimitet na to ko ima pravo da koristi ime sindikata) u sredu ujutru su ušli na sednicu Nadzornog odbora Elektroprivrede Srbije nezadovoljni zbog incijative Ministarstva rudarstva i energetike da se promeni statut preduzeća po kome bi jedini član Skupštine akcionara bila resorna ministarka Dubravka Đedović.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Nagrada Grčiću za nesposobnost- pozicija direktora u ProTentu?

Izvor: Danas, 29.Mar.2023

- Prema informacijama koje imam nadležni planiraju da na funkciju direktora Pro Tent-a od 1. aprila postave Milorada Grčića, bivšeg prvog čoveka Elektroprivrede Srbije, najodgovornijeg za nesavesno rukovođenje preduzećem i štetu koja mu je naneta dok je on bio na njegovom čelu - kaže za Danas...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.