Od 10h u redu za kobasice, od 150 do 600 RSD za kg

Izvor: B92, 09.Feb.2018, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od 10h u redu za kobasice, od 150 do 600 RSD za kg

Novi Sad -- Na novosadskom Trgu republike održava se promocija 34. "Turijske kobasicijade".

Sudeći po redovima koji su se stvorili ispred prodajnih mesta tog mesnog delikatesa, interesovanje Novosađana za kvalitetnom kobasicom iz Turije ne jenjava ni ove godine.

Još od 10 časova, od početka promocije "Kobasicijade", ljudi svih starosnih dobi čekaju kako bi kupili svežu, dimljenu, sušenu ili roštilj kobasicu iz Turije.

Jedna roštilj kobasica košta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 150 dinara, kilogram svežih delikatesa je 500, dok se za kilogram sušenih mora izdvojiti 600 dinara.

Ova promocija u Novom Sadu je uvertira za tradicionalnu "Turijsku kobasicijadu" koja će se održati od 16. do 18. februara u tom bačkom mestu.

U Turiji će svi posetioci, pored raznih vrsta kobasice, moći da čuju nastupe dvadesetak tamburaških orkestara i kulturno - umetničkih društava.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čeka se u redovima još od 10 časova: Građani pohrlili da probaju vojvođanski delikates

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2018

Već od ranog jutra formirali su se redovi ispred štandova..Sudeći po redovima koji su se stvorili ispred prodajnih mesta tog mesnog delikatesa, interesovanje Novosađana za kvalitetnom kobasicom iz Turije ne jenjava ni ove godine...Pročitajte i:..Još od 10 časova, od početka promocije "Kobasicijade",...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.