Objavljena preliminarna rang-lista stipendista Fonda “Dr Milan Јelić”

Izvor: Capital.ba, 03.Feb.2021, 16:20

Objavljena preliminarna rang-lista stipendista Fonda “Dr Milan Јelić”

BANJALUKA – Na konkurs Ministarstva za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske, Fonda “Dr Milan Јelić” za dodjelu stipendija redovnim studentima drugog i trećeg ciklusa studija na univerzitetima u Republici Srpskoj, BiH i visokoškolskim ustanovama u inostranstvu za akademsku 2019/2020. godinu, pristigla je 41 prijava za oba ciklusa studija, od čega je 19 prijava zadovoljilo uslove propisane konkursom. foto: Ilustracija/Vlada RS Studentima >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << drugog ciklusa studija, od ukupno 17 prijava, biće dodijeljene tri godišnje stipendije u iznosu od po 5.000 KM, dok će studentima trećeg ciklusa studija biti dodijeljeno šest godišnjih stipendija, od ukupno 24 prijave studenata trećeg ciklusa studija, u iznosu od po 10.000 KM za tekuću akademsku godinu. Preliminarnu rang-listu studenata drugog ciklusa studija možete pogledati ovdje, a studenata trećeg ciklusa ovdje. Svi studenti koji su konkurisali za dodjelu stipendije imaju pravo prigovora Komisiji na preliminarnu rang-listu. Prigovori se mogu podnijeti putem mejla Fonda fondmilanjelic@mnrvoid.vladars.net. Pregled bodovanih rezultata studenata drugog ciklusa studija u nauci, umjetnosti i inovatorstvu možete pogledati ovdje, a studenata trećeg ciklusa ovdje. Чланак Objavljena preliminarna rang-lista stipendista Fonda “Dr Milan Јelić” се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borba za nove članove RERS-a

Izvor: Capital.ba, 03.Feb.2021

BANJALUKA – Konkurs za izbor i imenovanje predsjednika i tri člana Regulatorne komisije za energetiku Republike Srpske (RERS) trebalo bi da bude uskoro raspisan, nakon što je Vlada RS prošle sedmice donijela odluku o tome. Foto: Pixabay Vlada je donijela i Odluku o utvrđivanju kriterijuma za izbor...

Nastavak na Capital.ba...

Tim banjalučkog PMF-a aktivnim ugljem želi da osvoji svijet

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Feb.2021, 08:05

BANJALUKA - Tim Studijskog programa (SP) hemija banjalučkog Prirodno-matematičkog fakulteta treću godinu zaredom osvaja nagradu za naučna dostignuća, koju jednom godišnje naučnom timu dodjeljuje Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.