OVO ĆE VAS IZNENADITI! Evo koliko koštaju SRPSKI AJVAR, KRASTAVCI I SMOKI u američkom MARKETU

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 21:07

OVO ĆE VAS IZNENADITI! Evo koliko koštaju SRPSKI AJVAR, KRASTAVCI I SMOKI u američkom MARKETU

Cene su, kao što je i očekivano, malo skuplje nego kod nas.

Ako smo po nečemu prepoznatljivi, to bi bila rakija, ajvar i ćirilica. Naši influenseri dane provode putujući u kombiju, a prva "stanica" ujutru je uglavnom benzinska pumpa, gde se često "opreme" namernicama za taj dan, ali im nije palo na pamet da će naići na - ajvar.

- Ljudi vi ne shvatate moju sreću, pogledajte, ovo je ajvar. Tu su i krastavčići, smoki, kao i medeno srce - ponavaljala je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojka koja je bila vidno uzbuđena.

Kako je naglasila cena krastvačića je 4,79 dolara, što je 520 dinara, dok je ajvar malo skuplji, pa košta 5,49, što je 629 dinara.

Tu se našao i smoki, čije veliko pakovanje košta 3,99 dolara, odnosno 433 dinara, dok je malo pakovanje 1,29 dolara, ili 140 dinara.

Cene su, kao što je i očekivano, malo skuplje nego kod nas, ali za ljude sa Balkana, koji se nalaze u Americi, verujemo da je ovaj "pronalazak" neprocenjiv.

(Srbija Danas/Telegraf)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.