Nove konferencije i seminari u Beogradu

Izvor: B92, 05.Dec.2018, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove konferencije i seminari u Beogradu

Beograd -- U Beogradu se u narednom periodu organizuje veliki broj konferencija i seminara uz pomoć kojih možete steći dodatne veštine.

Institut za istraživanja i projektovanja u privredi (IIPP) 12. i 13. decembra u Privrednoj komori Srbije organizovaće MITEForum, Mašinstvo i informacione tehnologije forum na kome će se koz panel-diskusiju, interaktivne prezentacije i predavanja tražiti rešenja poznatih problema u oblasti mašinstva i informacionih tehnologija. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Forum media 13. decembra organizuje seminar Primena zakonske regulative u oblasti oglašavanja i reklamiranja lekova, mdicinskih sredstava i dijetetskih suplemenata.

Seminar je namenjen farmaceutskim kompanijama koje se bave prometom lekova, medicinskih sredstava i dijetetskih suplemenata, a nke od tema seminara su izazovi nacionalne regulative u oblasti kategorizacije farmaceutskih proizvoda, zakonski propisi u vezi sa oglašavanjem i reklamiranjem različitih kategoija farmaceutskih proizvoda, inspekcijski nadzor u ovoj oblasti...

Međunarodna FIDIC asocijacija i nacionalna FIDIC asocijacija u Srbiji - Udruženje inženjera konsultanata Srbije (ACES) 13. i 14. decembra organizuju internacionalnu obuku "Management and Administation of FIDIC Contracts, MODUL 4" u Hyatt Regency hotelu.

Obuku vodi jedan od iskusnih internacionalnih FIDIC predavača gospodin Zoltan Zahonyi, M.Sc u građevinarstvu, koji ima dugogodišnje iskustvo u svim fazama upravljanja ugovorima i rešavanju sporova na mnogim projektima ugovorenim po FIDIC ugovorima, ugovorima koji postaju svetski ugovorni jezik 21. veka na razvojnim projektima.

U organizaciji MNG Centra 14. decembra održaće se VIII Redovna godišnja konferencija o bezbednosti i zdravlju na radu.

Učesnici konferencije će moći da se upoznaju sa poslovnim i zakonskim obavezama iz bezbednosti i zdravlja na radu koje ih očekuju u 2019. godini, sa kojima je neophodno da se organizacije i kompanije usklade.

MNG Centar će 17. decembra organizovati i Konferenciju o mirnom rešavanju radnih sporova u organizaciji, odnosno o vansudskom rešavanju sporova.

Cilj konferencije je da sve zainteresovane strane, kako kompanije tako i zaposlene, uputi na rešavanje individualnih i kolektivnih radnih sporova mirnim putem kroz arbitražu, posredovanje ili mirenje.

Blanchard International Serbia Vas poziva na dvodnevnu radionicu "Situaciono rukovođenje II Experience", na srpskom jeziku, koja će se održati 28. i 29. januara 2019. godine.

"Situaciono rukovođenje ® II (SLII)" je najsveobuhvatniji savremeni praktični metod za efikasno upravljanje i razvijanje ljudi na svetu. On omogućava razvoj organizacione kulture fokusirane na visoko postignuće i učinak.

Trening je namenjen menadžerima i supervizorima svih nivoa.

Institut za istraživanja i projektovanja u privredi (IIPP) će 26. i 27. marta održati konferenciju na engleskom jeziku YOUng ResearcherS Conference 2019 na Beogradskom sajmu.

Pozivaju se svi istraživače do 35. godina da pošalju svoje radove sa temom tehnologije, materijala, proizvodnih procesa, informacionih tehnologija i softverskog inženjeringa, goriva i maziva, ekologije i energetske efikasnosti...

Radovi sa istaknutim rezultatima istraživanja biće nagrađeni.

Sve ostale aktuelne konferencije i obuke možete pronaći na sajtu Konferencije.rs.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.