Nijedna opština te veličine nije imala toliko investicija

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2019, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nijedna opština te veličine nije imala toliko investicija"

Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović smatra da je 2018. veoma uspešna jer nijedna opština te veličine nije imala 15 miliona evra investicije.

- Godina 2018. bila je najuspešnija za Svilajnac, u protekloj deceniji - rekao je Milanović na tradicionalnom novogodišnjem koktelu za zaposlene u privredi i vanprivredi ove opštine u Prirodnjačkom centru Srbije.

Sunovrat na Beogradskoj berzi na startu godine

Ova država plaća 10.000 USD da se preselite, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evo kako

- Svi zajedno smo uradili ove godine velike stvari za Svilajnac i mislim da je Svilajnac sada konkurent ne samo u Srbiji, nego u regionu, jer neznam ni jedan grad veličine Svilajnca koji ima 15 miliona evra investicija -  rekao je Milanović.

On je istakao da će opština nastaviti sa investicijama i 2019. godine i podsetio na otvaranje Fabrike italijanske kompanije i nova radna mesta.

U celosti su rekonstruisane zdravstvene ustanove, škole, radi se regulacija reke Resava.

Milanović je najavio i otvaranje zatvorenog Sportskog terena za sport i sportsku rekreaciju u zimskim uslovima, površine pod balonom 2.200 metara kvadratnih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.