Izvor: Danas, 04.Avg.2021, 18:01

Naprednjačka sprdnja sa državnim institucijama i zakonima

Osim što podnošenje krivičnih prijava samih protiv sebe predstavlja izrugivanje ruglu celokupnog pravosudnog sistema i povlači sa sobom krivičnu odgovornost za ometanje pravde ili lažno prijavljivanje, funkcioneri vladajućih stranaka koji su u ime Aleksandra Vučića i Aleksandra Vulina podneli krivične prijave protiv njih otišli su i korak dalje - delo nisu kvalifikovali, niti ih medijima dali na uvid, a prijave se, prema njihovim rečima, sastoje od napisa iz medija.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Deža vi na srpski način – vlast tuži samu sebe da bi dokazala da je nevina

Izvor: N1 televizija, 04.Avg.2021

Šta su stranački funkcioneri SNS-a i Pokreta socijalista izveli u utorak? Kakav je to manevar koji advokati smatraju ometanjem pravde, novinari doživaljavaju kao opasno zastrašivanje, dok pravosudne institucije ćute. Šta je svrha poteza Miloša Vučevića i Đorđa Komlenskog, koji podnošenjem...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.