Najava događaja za nedjelju, 5. februar 2023. godine

Izvor: Capital.ba, 05.Feb.2023, 08:01

Najava događaja za nedjelju, 5. februar 2023. godine

BANJALUKA – Odbor Vlade Republike Srpske za njegovanje tradicija oslobodilačkih ratova organizuje obilježavanje 81 godine od stradanja Srba u Drakuliću, Šargovcu, Motikama i rudniku Rakovac od ustaša 7. februara 1942. godine: – u 9.00 časova liturgija u hramu Svetog velikomučenika Georgija u Drakuliću; – u 12.00 časova pomen za ubijene Srbe kod Spomen kosturnice u Drakuliću kojem će prisustvovati i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i predsjednik Narodne skupštine >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << Republike Srpske Nenad Stevandić; – u 12.10 časova polaganje vijenaca i cvijeća; – u 12.20 časova obraćanje zvaničnika. /VIDEO/ ZVORNIK/BRATUNAC – Prijevremeni izbori za gradonačelnika Zvornika i načelnika opštine Bratunac. PRIJEDOR – Sastanak Koordinacionog odbora SDS-a Izborne jedinice jedan, kojoj će prisustvovati i predsjednik stranke Milan Miličević. Izjave za medije u 14.00 časova. /prostorije Gradskog odbora stranke/ TUZLA/BIHAĆ/SREBRENIK/VOGOŠĆA – Prijeveremeni izbori za gradonačelnike Tuzle i Bihaća i načelnike opština Srebrenik i Vogošća. NIKOZIJA – Predsjednički izbori na Kipru. Чланак Najava događaja za nedjelju, 5. februar 2023. godine се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obilježavanje godišnjice pokolja u Drakuliću: Pomen i sjećanje na žrtve ustaškog zločina

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Feb.2023

BANJALUKA - U Crkvi Svetog velikomučenika Georgija u banjalučkom naselju Drakulić održano je bogosluženje u okviru obilježavanja 81 godine od pokolja više od 2.300 Srba, koje su ubile ustaše u ovom i okolnim selima Motike, Šargovac i u rudniku Rakovac.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.