NIZ SUSRETA VUČIĆA SA ZVANIČNICIMA U DAVOSU: Za Srbiju veoma važno da bude prisutna i dobro predstavljena

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2020, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIZ SUSRETA VUČIĆA SA ZVANIČNICIMA U DAVOSU: "Za Srbiju veoma važno da bude prisutna i dobro predstavljena"

"Hvala na podršci i redovnim pozivima za učešće na Svetskom ekonomskom forumu."

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je danas u Davosu, pred ceremoniju zvaničnog otvaranja Svetskog ekonomskog foruma, razgovore sa brojnim zvaničnicima, među kojima su šefica Evropske komisije Ursula fon der Lajen i predsednik Svetskog ekonomskog foruma Berge Brende.

Vučić je na instagram nalogu "budućnostsrbijeav", uz fotografije svojih susreta sa stranim zvančnicima istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je za Srbiju veoma važno da bude prisutna u Davosu i da bude dobro predstavljena.

- Ovde u Davosu imamo priliku da govorimo o našem investicionom ambijentu, o rezultatima koje smo postigli, o jednoj od najviših stopa rasta u celoj Evropi i da pozovemo privrednike da investiraju u Srbiju, da popravimo standard i kvalitet života naših građana i da vidimo šta su sledeći potezi koje moramo da uradimo - navodi se uz fotografiju Vučića sa Fon der Lajen.

"Ovde u Davosu imamo priliku da govorimo o našem investicionom ambijentu, o rezultatima koje smo postigli, o jednoj od najviših stopa rasta u celoj Evropi i da pozovemo privrednike da investiraju u Srbiju, da popravimo standard i kvalitet života naših građana i da vidimo šta su sledeći potezi koje moramo da uradimo. Za Srbiju je veoma važno da budemo prisutni ovde u Davosu i da budemo dobro predstavljeni. - Predsednik Vučić i Ursula fon der Lajen, predsednica EK, pred ceremoniju zvaničnog otvaranja ovogodišnjeg @worldeconomicforum u Davosu. #WEF2020

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jan 20, 2020 at 8:53am PST

Pored fotografije sa Brendeom, Vučić je napisao:

- Prijateljski razgovori pred otvaranje Svetskog ekonomskog foruma.

Prijateljski razgovori pred otvaranje Svetskog ekonomskog foruma u Davosu. Predsednik Vučić i predsednik #WEF Berge Brende.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jan 20, 2020 at 8:41am PST

Predsednik Srbije se na Instagramu zahvalio osnivaču i izvršnom predsedniku Svetskog ekonomskog foruma Klausu Švabu na podršci i redovnim pozivima za učešće na tom skupu.

- Hvala na podršci i redovnim pozivima za učešće na Svetskom ekonomskom forumu - stoji pored fotografije Vučića sa Švabom.

"Hvala na podršci i redovnim pozivima za učešće na Svetskom ekonomskom forumu!" - predsednik Vučić sa Klausom Švabom, osnivačem i izvršim predsednikom #WEF

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jan 20, 2020 at 8:45am PST

Predsednik Srbije je u postu pored fotografije sa predsednikom Jermenije Armenom Sarkisijanom napisao da je Svetski ekonomski forum u Davosu odlično mesto gde za kratko vreme može mnogo da se čuje, da se ostvare važni kontakti, ali i sretnu stari prijatelji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.