Mrkonjić: Naredne godine 12.000 subvencionisanih stanova

Izvor: Blic, Tanjug, 25.Dec.2009, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkonjić: Naredne godine 12.000 subvencionisanih stanova

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić izjavio je danas da je u sledećoj godini planiran početak subvencionisane izgradnje 12.000 stanova u celoj Srbiji.



Mrkonjić je kazao da je taj projekat usvojen i da treba da omogući građanima da kupe stanove po nižim cenama od tržišnih, a da će iz budžeta biti izdvojene oko dve milijarde dinara.

"Planirana je izgradnja 12.000 stanova sledeće godine u opštinama širom Srbije, a posebno na zemljištu koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sada pripada Vojsci Srbije, koje može da se dobije pod povoljnijim uslovima", kazao je Mrkonjić na konferenciji za novinare predstavljajući rezultate ministarstva u ovoj godini.

Mrkonjić je napomenuo da će taj projekat voditi ministar za životnu sredinu i prostorno planiranje Oliver Dulić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.