Izvor: Danas, 20.Feb.2024, 13:58

Momirović: Prostor fabrike EI Niš biće moderan biznis inkubator

Ministar trgovine Tomislav Momirović rekao je da je cilj prevazići sve probleme sa kojima su se susrele kompanije koje rade na prostoru bivše Elektronske industrije (EI), kako bi na ovom prostoru napravili novi moderan "biznis inkubator" koji će biti razvojna šansa za Niš i čitav region, saopšteno je danas iz njegovog kabineta.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Momirović po drugi put najavljuje: Prostor nekadšnje EI nova industrijska zona, centar za razvoj novih ideja

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Feb.2024

Ministar unutrašnje i spoljne trgovine u Vladi Republike Srbije, Tomislav Momirović, danas je u Nišu najavio značajnu inicijativu koja će imati dalekosežne efekte za ekonomiju Niša i celog regiona...Naime, na lokaciji nekadašnje Elektronske industrije u Nišu, planira se uspostavljanje novog...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.