Mihajlović: U Srbiji milion i po nelegalizovanih objekata

Izvor: GdeInvestirati.com, 22.Feb.2015, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: U Srbiji milion i po nelegalizovanih objekata

BEOGRAD - Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da će Vlada u maju doneti dokument koji bi omogućio da se u kratkom roku legalizuju svi izgrađeni objekti u Srbiji.

Mihajlovićeva je za televiziju Pink rekla da u Srbiji ima milion i po nelegalizovanih objekata i da je cilj da se u kratkom roku legalizuje sve što može, uz minimalnu cenu i jedan dokument.

Ona je podsetila da nijedan zakon do sada nije >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << doneo smanjenje nego povećanje nelegalno izgrađenih objekata i da mora da se napravi presek.

Jasno da je većina radila bez dizvole, istakla je ministarska navodeći da su građani najmanje krivi i da odgovornost leži na lokalnim samoupravama i državi.

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.