Melanija Tramp prvi put u javnosti posle skoro mesec dana

Izvor: N1 televizija, 05.Jun.2018, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melanija Tramp prvi put u javnosti posle skoro mesec dana

Prva dama SAD Melanija Tramp prisustvovala je sinoć događaju u Beloj kući, što je bilo njeno prvo pojavljivanje u javnosti posle više od tri sedmice nakon operacije bubrega.Prva dama se pridružila predsedniku Donaldu Trampu na prijemu u čast članova porodica poginulih tokom vojne službe.

Iz poštovanja prema zvanicama, Bela kuća nije dozvolila izveštavanje sa događaja, ali su se ubrzo posle prijema na Tviteru pojavile fotografije Melanije Tramp.

Prva dama >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << se 19. maja vratila u Belu kuću posle pet dana provedenih u vojnoj bolnici u blizini Vašingtona.

Poslednji put je u javnosti viđena 10. maja, kada je sa predsednikom SAD u vojnoj bazi u Merilendu dočekala troje Amerikanaca oslobođenih iz pritvora u Severnoj Koreji.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Melanija Tramp ponovo u javnosti poslije više od tri nedjelje

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jun.2018

VAŠINGTON - Američka prva dama Melanija Tramp, koja se 24 dana nije pojavljivala u javnosti, prisustvovala je u ponedjeljak skupu u Beloj kući priređenom u čast vojnih porodica, čime je odagnala spekulacije da je onemoćala ili na neki način "iščezla"...Bijela kuća nije dozvolila novinarima...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.