Mali u tramvaju: Mnogo plaćeno? Atrakcija BG VIDEO

Izvor: B92, 16.Nov.2017, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali u tramvaju: Mnogo plaćeno? Atrakcija BG VIDEO

Gradonačelnik Siniša Mali se danas, povodom puštanja u saobraćaj Ruzveltove ulice, Trga Slavija i Bulevara oslobođenja, tim saobraćajnicama provozao tramvajem.

On je u tramvaju novinarima odgovarao na pitanja u vezi sa radovima u Beogradu.

Tom prilikom Mali je rekao da te tri saobraćajnice sada izgledaju svetski, a na opasku novinara da su mnogi građani imali primedbe da je muzička fontana na Slaviji preskupo plaćena, izrazio je mišljenje da ona apsolutno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opravdava namenu.

"Fontana je još jedna atrakcija glavnog grada i deo mozaika koji se zove novi i lepši Beograd", rekao je Mali.

Novinare je, između ostalog, interesovalo i kada će Beograd imati metro, a gradonačelnik je podvukao da se intenzivno radi na tome i da je realno da će se sa izgradnjom metroa početi 2020. godine, te da će prva linija metroa početi da radi 2023-2024. godine.

"To je jedan infrastrukturni projekat koji potpuno menja perspektivu grada Beograda", dodao je Mali.

Govoreći o rekonstrukciji ulica u glavnom gradu, on je najavio da će sledeće godine početi rekonstrukcija ulica Kraljice Marije, Cara Dušana, Džordža Vašingtona, kao i rekonstrukcija Ulice kneza Miloša.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pešaci na Slaviji PRETRČAVAJU ULICU jer kažu da im je pešački prelaz daleko

Izvor: Blic, 16.Nov.2017

Posle gotovo pet meseci radova, koji su prouzrokovali gužve i zastoje u centru grada, kružni tok oko Trga Slavija i Bulevara oslobođenja ponovo radi. Ipak prvi dan je doneo i prve probleme pošto građani nikako da naviknu na nova mesta pešačkih prelaza...U cilju rasterećenja i smanjenja zastoja,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.