Lufthansa prodaje svoj europski ketering biznis Gategroupu

Izvor: SEEbiz.eu, 09.Dec.2019, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lufthansa prodaje svoj europski ketering biznis Gategroupu

BERLIN – Njemačka avio-kompanija Lufthansa objavila je danas da prodaje švicarskoj kompaniji Gategroup svoj europski biznis u keteringu i još dvije podružnice „LSG Grupe" za ugostiteljstvo i usluge, ne otkrivajući iznos kupoprodajnog ugovora.

Ugovor se odnosi na kompanije „LSG Evropa" koja se bavi keteringom, zatim na dobavljača pakovane hrane „Everstate" i na malprodajnog operatera „Ringeltaub", navodi se u objavi Lufthanze, prenosi agencija AP.

Ove tri >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << članice „LSG Grupe" imaju 7.100 zaposlenih, a prošle godine su ostvarile prihod od oko 1,1 milijardu eura (1,2 milijarde dolara).

Lufthansa je dodala da prodaja neće imati veliki utjecaj na njen profit ove ili naredne godine.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.