Ljajić: Investitor iz Azerbejdžana uskoro u posjeti banjama

Izvor: Capital.ba, 26.Dec.2018, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Investitor iz Azerbejdžana uskoro u posjeti banjama

BEOGRAD, Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić najavio je danas da će veliki investitor iz Azerbejdžana uskoro posjetiti banje u Srbiji. “U februaru ćemo imati posetu jednog velikog hotelijera koji ima svoje hotelske komplekse širom Rusije i Azerbejdžana”, rekao je LJajić. On je naveo da je tokom nedavne posjete Azerbejdžanu razgovarao o mogućim ulaganjima te zemlje u Srbiju i da su tamošnji privrednici izrazili zainteresovanost za stočarsku i biljnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << proizvodnju. Ljajić je za Televiziju “Pink” rekao da u januaru naredne godine očekuje dolazak zainteresovanih za ulaganje u sektor biljne proizvodnje u Srbiji. On je istakao i da je na sastancima u Azerbejdžanu bilo riječi i o investicijama i putnu infrastrukturu, a posebno o izgradnji auto-puta Ruma-Šabac-Loznica. Pink
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Ljajić: Investitor iz Azerbejdžana uskoro u poseti banjama

Izvor: Blic, 26.Dec.2018

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić najavio je danas da će veliki investitor iz Azerbejdžana uskoro posetiti banje u Srbiji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.