Lideri EU sutra ponovo o epidemiji, ekonomskim posledicama i oporavku

Izvor: Danas, 22.Apr.2020, 13:17

Lideri EU sutra ponovo o epidemiji, ekonomskim posledicama i oporavku

Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel istakao je u pozivu liderima EU za sutrašnju video konferenciju o borbi protiv korona virusa i posledica pandemije da restriktivne mere i dalje nanose štetu svakodnevnom životu gradjana i ekonomijama ali da je dalja borba protiv virusa neophodna, kao i da EU mora da se spremi za postepeno ukidanje ograničenja.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Lideri EU sutra ponovo o epidemiji, ekonomskim posledicama i oporavku

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Apr.2020

Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel istakao je u pozivu liderima EU za sutrašnju video konferenciju o borbi protiv koronavirusa i posledica pandemije da restriktivne mere i dalje nanose štetu svakodnevnom životu građana i ekonomijama ali da je dalja borba protiv virusa neophodna, kao i da EU...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.