Liberalizacija energetskog tržišta uslov bržeg razvoja

Izvor: Beta, 07.Okt.2011, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liberalizacija energetskog tržišta uslov bržeg razvoja

ARANDJELOVAC, 7. oktobra 2011. (Beta) - Tržište strujom i energentima u zemljama Zapadnog Balkana mora da se liberalizuje da bi se ubrzao privredni razvoj, ocenili su u petak učesnici Samita 100 biznis lidera jugoistočne Evrope u Arandjelovcu.

Potpredsednik energetske kompanije EFT Miloš Hamović kazao je na skupu da je Slovenija uspela da otvori tržište električne energije, čime je omogućena kupovina od različitih firmi.

K...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liberalizacija tržišta struje uslov za brži razvoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2011

ARANĐELOVAC -..Liberalizacija tržišta električne energije jedan je od preduslova za brži industrijski razvoj u regionu jugoistočne Evrope, ocenjeno je danas na panelu o energetskom stanju regiona u okviru Samita "Dogovor za novo doba"...Kako je istaknuto, u uslovima liberalizovanog tržišta kompanije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Biznis lideri traže otvaranje energetskog tržišta

Izvor: EurActiv Srbija, 07.Okt.2011

Tržište strujom i energentima u zemljama Zapadnog Balkana mora da se liberalizuje da bi se ubrzao privredni razvoj, ocenili su 7. oktobra učesnici Samita 100 biznis lidera jugoistočne Evrope u Arandjelovcu. Srbija, kako je ukazano, i dalje nije otvorila tržište, a politika igra veliku ulogu u energetici.. Opširnije..

Nastavak na EurActiv Srbija...

Drma nas drugi talas krize

Izvor: Press, 07.Okt.2011

Novi, drugi talas krize već drma Srbiju i svi oni koji tvrde suprotno nisu ozbiljni, poručuju za Press privrednici sa ekonomskog samita 100 biznis lidera jugoistočne Evrope, koji se danas završava u Aranđelovcu.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.